fotografija

Ambasador Indije gost Visoke poslovne škole 

Ambasadorka Indije u Republici Srbiji Nj.E. Narinder Čohan posetila je 7. juna 2017. godine grad Kruševac. Nakon prijema koji je gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović priredio u Gradskoj upravi u njenu čast, uvažena gošća bila je gost naše škole, gde je održala predavanje za studente naše škole i učenike Gimnazije o dugogodišnjim prijateljskim odnosima Srbije i Indije, kao i o Međunarodnom danu joge (IDY).

Ovom prilikom prikazan je film "Opšti joga protokol", a prisutni studenti, lokalni zvaničnici i praktikanti joge su pozvani da učestvuju na ovogodišnjoj proslavi Međunarodnog dana joge, koju Ambasada Indije u Beogradu, u saradnji sa Vladom Srbije i Kancelarijom Ujedinjenih nacija u Beogradu, obeležava u subotu 17. juna 2017. godine, na platou ispred spomenika Pobednik na Kalemegdanu.

Predavanje koje je upriličeno za studente i učenike Gimnazije je samo  početak saradnje, istakli su u razgovoru sa ambasadorom Indije direktor Visoke poslovne škole strukovnih studija „Prof. dr Radomir Bojković“, dr Đorđe Minkov i direktorka Gimnazije Biljana Dačić.

Vrh