fotografija

GOSTUJUĆE PREDAVANJE MARKA BJELETIĆA, DIREKTORA FIRME „FRUVEIMPEX“ D.O.O. BEOGRAD

I ove godine, kao i prethodne, završetak školske godine na Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija „Prof. dr Radomir Bojković“ u Kruševcu obeležen je svečano - javnim časom, koji je Marko Bjeletić, direktor firme „Fruveimpex“ d.o.o. Beograd, održao 27. maja 2016. godine u 16 časova u prostorijama Škole.

Gospodin Bjeletić je održao veoma inspirativno gostujuće predavanje studentima Škole, u okviru predmeta Preduzetništvo, na temu “Kako ja vidim preduzetništvo”. Tokom predavanja preneo je studentima svoja lična iskustva koja je stekao tokom veoma bogate preduzetničke karijere. Poseban akcenat u predavanju je stavljen na razvoj preduzetničkog društva i preko potreban razvoj i pospešivanje preduzetničkih inicijativa kod mladih ljudi. Kroz predstavljanje ličnih iskustava, ukazao je na kompleksnost procesa preduzetničkog menadžmenta, koji zahteva ogromnu energiju, investiciju celokupnog potencijala preduzetnika, kreativnost, inovativnost, ali i pozitivan stav utemeljen na znanju kao glavnoj komparativnoj prednosti.

Po završetku predavanja, gospodin Bjeletić je odgovarao na pitanja studenata vezana za oblast preduzetništva i menadžmenta i mogućnosti za razvoj profesionalne karijere u savremenom privrednom okruženju.

Gostujuća predavanja uspešnih privrednika za studente Škole imaju za cilj da se teorijska znanja koja studenti stiču u Školi dopune i praktičnim znanjima i iskustvima iz prakse.

Vrh