fotografija

ODRŽANO TAKMIČENJE „EKONOMIJADA“

U organizaciji Ekonomsko-trgovinske škole iz Kruševca, dana 26. maja 2016. godine održano je takmičenje u znanju iz oblasti ekonomije učenika završnih razreda srednje škole pod nazivom “Ekonomijada”. Takmičenje je organizovano povodom obeležavanja jubileja - 77 godina od osnivanja Ekonomsko-trgovinske škole. Naša Škola pomogla je organizaciju takmičenja u svojstvu sponzora.

„Ekonomijada“ je ove godine organizovana po drugi put. Prvo takmičenje ovog tipa je bilo održano 2014. godine. Organizator takmičenja je Stručno veće ekonomske grupe predmeta Ekonomsko-trgovinske škole.

Na ovogodišnjoj „Ekonomijadi“ učestvovala su sva odeljenja četvrtog razreda Ekonomsko-trgovinske škole, tj. ukupno 6 odeljenja. Učenici su tom prilikom pokazali zavidni nivo znanja iz ekonomskih predmeta. Pored diploma, pobednici takmičenja dobili su i novčane nagrade.

Zahvaljujemo se rukovodstvu i profesorima Ekonomsko-trgovinske škole na gostoprimstvu i na mogućnosti da učestvujemo u organizaciji takmičenja, kao i na ustupljenom vremenu za predstavljanje naših studijskih programa maturantima.

Vrh