fotografija

Stručna poseta studenata i profesora Visoke poslovne škole strukovnih studija “Prof. dr Radomir Bojković” fabrici „Henkel“

Stručna poseta studenata i profesora Visoke poslovne škole strukovnih studija “Prof. dr Radomir Bojković” fabrici „Henkel“ u Kruševcu realizovana je u petak, 27.11.2015. godine. U stručnoj poseti je učestvovalo 25 studenata I i II godine studijskih programa Menadžment i Ekonomija.

Cilj ove stručne posete je bio da se studentima približe savremeni proizvodni i menadžment procesi u fabrici Henkel. Time su stvoreni uslovi da studenti svoja teorijska znanja koja stiču u Školi dopune novim praktičnim strukovnim znanjima iz oblasti tehnologije, menadžmenta i ekonomije.

Najpre se studentima i profesorima Škole obratio direktor proizvodnje fabrike Henkel u Kruševcu Ivan Dimitrijević, kratkim predstavljanjem kompanije uz projekciju stručnog filma o proizvodnji i rezultatima poslovanja kompanije i fabrike u Kruševcu. Nakon predavanja usledio je obilazak proizvodnih pogona fabrike. Studenti i profesori Škole su imali priliku da se detaljno upoznaju sa proizvodnim procesom u pogonu nove fabrike Bref, otvorene u novembru prošle godine, kao i odličnim dosadašnjim rezultatima koje je ostvarila.

Stručne posete studenata Škole fabrikama i poslovnim sistemima čine samo jedan od oblika praktične nastave koji se realizuju u Školi. Ova poseta predstavlja nastavak saradnje naše Škole i Fabrike Henkel, koja je u maju ove godine obeležena i stručnim predavanjem direktora Henkela Vojkana Marića za studente Škole.

Vrh