fotografija

STRUČNA PRAKSA STUDENATA U KORPORACIJI TRAYAL

Od naredne školske godine studenti Škole imaće mogućnost obavljanja stručne prakse u TRAYAL Korporaciji A.D. Kruševac. Stručnа prаksа imа zа cilj dа unаpredi sposobnost studenаtа zа uspešnu primenu stečenih stručnih znаnjа i metodа u realnim poslovnim situаcijаmа, kаo i dа doprinese intenzivnijem povezivаnju teorije i prаkse.

Ova mogućnost je proistekla iz ugovora o poslovnoj saradnji koji je Škola potpisala sa ovom korporacijom 5. jula 2016. godine, a koji predviđa da naši studenti provedu od 4 do 8 nedelja na stručnoj obuci u ovoj fabrici.

Za obavljanje stručne prakse mogu se prijaviti studenti osnovnih studija sa studijskih programa Ekonomija i Menadžment, kao i studenti specijalističkih studija sa studijskog programa Menadžment. Zainteresovani studenti za obavljanje stručne prakse u TRAYAL Korporaciji mogu se prijaviti na telefon Škole 037/420-231 ili e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. U slučaju prijave većeg broja studenata od predviđenog, prednost će imati sudenti sa boljim referencama i boljom prosečnom ocenom u dosadašnjem toku studija.

Menadžment Škole i dalje nastoji da proširi listu ponude poslovnih sistema u kojima se može obavljati stručna praksa studenata, shodno novim ugovorimа o sаrаdnji. Trenutno, pored TRAYAL Korporacije, studenti imaju mogućnost obavljanja stručne prakse i u Erste banci Filijala Kruševac i Regionalnoj privrednoj komori Kruševac.

Vrh