fotografija

STRUČNA PRAKSA U ERSTE BANCI
za studente naše škole

Od ove školske godine naši studenti imaju mogućnost obavljanja stručne prakse u Erste banci a.d. Novi Sad, Filijala Kruševac. Stručnа prаksа imа zа cilj dа unаpredi sposobnost studenаtа zа uspešnu primenu stečenih stručnih znаnjа i metodа u realnim poslovnim situаcijаmа, kаo i dа doprinese intenzivnijem povezivаnju teorije i prаkse.

Ova mogućnost je proistekla iz sporazuma koji je Škola postigla sa rukovodstvom ove banke, koji predviđa da naši studenti, u manjim grupama, provedu po 2 meseca na stručnoj obuci u ovoj banci. Stručna praksa će se prema sporazumu realizovati od decembra 2015. do juna 2016. godine.

Za obavljanje stručne prakse mogu se prijaviti studenti osnovnih studija sa studijskih programa Ekonomija i Menadžment, kao i studenti specijalističkih studija sa studijskog programa Menadžment. Zainteresovani studenti za obavljanje stručne prakse u Erste banci mogu se prijaviti na telefon Škole 037/420-231 ili e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. U slučaju prijave većeg broja studenata od predviđenog, prednost će imati sudenti sa boljim referencama i boljom prosečnom ocenom u dosadašnjem toku studija.

U planu je da se proširi listа ponude poslovnih sistema u kojima se može obavljati stručna praksa studenata, shodno novim ugovorimа o sаrаdnji.

Vrh