fotografija


Studenti Visoke poslovne škole strukovnih studija “Prof. dr Radomir Bojković” Kruševac će i ove godine učestvovati na studentskom takmičenju Menadžerijada 2015, koje će se održati u Sunčevom bregu u Bugarskoj, od 15. do 19. maja.

Menadžerijada je manifestacija edukativno-sportskog karaktera, koja ima za cilj da okupi studente najboljih fakulteta koji izučavaju menadžment i ekonomske nauke, kako iz Srbije tako i iz regiona, i na taj način podstakne saradnju studenata i fakulteta.

Edukativni karakter manifestacije obuhvata takmičenja u znanju, izrade studije slučaja (case study), takmičenje u debati i takmičenje Elevator Pitch.

Sportski deo manifestacije obuhvata takmičenja u sportskim disciplinama: futsal, košarka, odbojka, rukomet, tenis, šah i stoni tenis.

Rukovodstvo i nastavnici naše Škole, koji će se tamo naći u pratnji studenata, će imati priliku da sa svojim kolegama, članovima delegacija drugih fakulteta, razmene iskustva i upoznaju se sa načinom rada na tim fakultetima i procesom implementacije Bolonjske deklaracije.

Na prošlogodišnjoj Menadžerijadi održanoj u Grčkoj, naši studenti su zabeležili odlične rezultate – prvo mesto u takmičenju u debati i 3 prva mesta u ženskom fudbalu, šahu i stonom tenisu. Želimo im još bolje rezultate na ovogodišnjem takmičenju!

Vrh